Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Boghandlerforskønnelse

Billedkunstneren og Hvedekornsdigteren (debut i nr. 2, 1996, har digte med i nr. 3, 2011) Line Toftsø har med stor poetisk sirlighed og kraft udstyret den eksklusive boghandel Thiemers i Tullinsgade (lige på redaktørens morgenbrødsrute) med “Tre røde portrætter to ude og et inde”. De to røde ude-portrætter hænger i to store udhængsskabe og forestiller, så vidt jeg kan se, henholdsvis en lang rød synål og en stor rød, lige netop aflang ballon, sekundet efter den er blevet stukket med fx en nål (derfor lige-netop-aflangheden); det ene røde inde-portræt  hænger bag disken og forestiller en stor rød, intakt ballon. Og det er så præcis en definition af poesien som nogen: Nål og ballon er tre alen af samme (røde) stykke. Den syleskarpt svævende udstilling varer til lørdag 30. april – step forbi på jeres vej ud i det blå!

skrevet den 09/04/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys