Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

***** til nr. 2, 2011

i Berlingske Tidende:

Hvedekorn:

Uundværlig

Det skal slås fast med mellemrum. Hvedekorn er en af de uundværlige institutioner på den danske lyrikscene, og 2011-årgangens nummer to mere end holder standarden.

Af Jørgen Johansen // kultur@berlingske.dk

 • Fakta:

  Navn: »Hvedekorn«.

  Redaktion: Lars Bukdahl og Christian Vind.

  Sider: 64.

  Pris: 100 kr.

  Forlag: Rosinante & Co.

23. juni 2011, 22:30

5 af 6 stjerner

Igen er der tale om et fint mix af veteraner, bidragydere, der er kommet til i de seneste år, og så den håndfuld debutanter, som det altid er ekstra spændende at møde.

Skuespilleren Troels II Munk springer i en moden alder ud som lyriker med en forholdsordenes tour de force, og Ingrid Nymo gør, hvad hun kan for det gode vejr: »Digt / så bliver det sommer«. Der er rigtig gode digte af Pia Juul og Sten Kaalø, en skarp tekst af Laus Strandby Nielsen og 12 herlige, sprælske og legesyge ordbilleder af Eske K. Mathiesen og Åse Rørdam. Som klassiker-rosinen i Hvedekorn-enden dukker denne gang Stephane Mallarmé op. På billedsiden møder det velkendte og det foruroligende gådefulde hinanden i Sian Kristoffersens hverdagsrum. Der sker meget i Hvedekorn, poesiens og overraskelsernes tid er ikke forbi.

skrevet den 24/06/11 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys