Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

2 konkurrencer: Muld & Guld!

Digtkonkurrence Med henblik på kulturkonference i januar 2013 udskriver Landbrugets Kulturfond en lyrikkonkurrence.

De 3 vindende digtere præmieres ligeligt med kr. 15.000

Emne:
Et digt om landbrug

Betingelser: ·        Digtet skal kunne læses op på max. 10 min. ·        Digtet må ikke tidligere have været offentliggjort. ·        Vinderne skal kunne være til stede på kulturkonferencen d. 4. januar 2013, hvor digtene skal læses op og præmierne vil blive overrakt. ·        Kulturfonden kan frit offentliggøre vinderdigtene i landbrugets medier og i dagspressen uden yderligere honorar til digteren. Digteren beholder øvrige rettigheder. ·        Digtere, der deltager i konkurrencen, skal have udgivet mindst 1 digtsamling på et forlag med en af forfatteren uafhængig redaktion. ·        Der må højst indsendes 3 forslag pr. bidragyder. Der er deadline 1. november 2012. Digtene sendes under mærke som papirpost til: Else Nørgaard Landbrugets Kulturfond, ”Digtkonkurrence” Landbrug & Fødevarer Axeltorv 3 1609Kbh V
Hvis bedømmelsesudvalget – mod forventning – ikke finder egnede digte blandt de indsendte, forbeholder udvalget sig ret til at uddele færre eller slet ingen priser. Bedømmelsesudvalget kontakter de vindende digtere medio december 2012. Navnene på vinderne offentliggøres på bl.a. Dansk Forfatterforenings og Danske Skønlitterære Forfatteres hjemmesider. Bedømmelsesudvalg: Karsten Bjarnholt, Ulrikka S. Gernes, Finn Slumstrup, Hans Tyrrestrup

Keats-Shelley Prize 2012

January 16, 2012

THE KEATS-SHELLEY PRIZE 2012

Competition for Essays and Poems on Romantic Themes

£3,000 in Prize Money

Winning Entries will be published

Essays can be on any aspect of the works or lives of Keats, Shelley, Mary Shelley, Byron and their circles.

The theme for the poem this year is Gold.

Prize Chair 2012: award winning travel writer and novelist Colin Thubron CBE, President of the Royal Society of Literature.

Judges panel: poets John Hartley-Williams and Matthew Sweeney;

Professor Simon Bainbridge and Professor Sharon Ruston.

The deadline for entries is 30th June 2012

Conditions of Entry

  1. Entries can be emailed in Microsoft Word format to: susanna.seekings@talktalk.net    Email entries will be acknowledged.  If you wish to enter by post please send 3 typed copies on A4, to Keats Shelley Competition, c/o Beaufort Montague Harris  Solicitors, Old Bank House 79 Broad Street, Chipping Sodbury,  BS37 6AD.  These entries will not be acknowledged.
  2. All entries must be accompanied by the Entrants Form that can be downloaded from this website with your personal contact details and posted/emailed with your entry.  NB all entries are sent to the judges anonymously so please do not put your name on the actual entry.
  3. Each entry costs £5.00; you may enter up to two poems and/or two essays. Cheques should be made payable to Keats-Shelley Memorial Association and sent to the address above.  Please put your name and address on the reverse so we can link it to your entry.
  4. The entries must be unpublished either in print or online and original work not previously submitted.  Copyright remains with you but your entry will be deemed as consent to first publication in journals nominated by the KSMA.
  5. Poems must not exceed 40 lines.  They should focus on the theme of ‘Gold’ and should not be a pastiche.
  6. Essays should not exceed 3,000 words including quotations, all sources must be acknowledged.
  7. Entering the competition will be deemed to indicate full acceptance of all the conditions above.

Winners and runners up will be notified in August and a presentation ceremony will take place in London in October.  The winners will be announced on the website at that time.

skrevet den 23/05/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys