Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Blogblomstring

4 Hvedekornsdigtere har just (eller også har redaktøren just opdaget at de har) oprettet hver deres præmiepoetiske blog:

Mia Degner, debut 2010, bloggen Fodnoter, citat fra seneste blogpost:

I går læste jeg op på Bogforum sammen med Olga Ravn og Jonas Rolsted. Bogforum er fedt, på mange måder, et virvar af mennesker og bøger, det er ikke til at sige, hvad der er flest af. Bøger kan larme på deres helt egen måde, men for det meste ikke så højlydt, før man åbner dem. Mennesker til gengæld, mange scener og optrædende, har deres helt eget lydniveau, helt af sig selv, uden man hverken behøver åbne, kigge eller lytte opsøgende.

Cecilie Lind, debut 2008, bloggen Hverdagsdage, citat fra seneste blogpost:

Jeg kan være. Jeg kan være værre. Et værelse, wilhelms, – sand sætning synet – jeg skriver den ikke af, skriver ikke ind, skriver ikke ind i pupper. Silkeskjul og gul af harme. Papfugl! Papfars pige (provinsbeklædning). Hemmelighedsfuld. Skyggeberuset – det flygtige i fornøjet flaks. Det tér sig tungt. Det er det med det som er mig. Jeg og mig og du og dig. Noteret snak. Ak og hak. Fuck og gak. Gak ud min sjæl. Bedrag med slid. Fortsættelse bølger.

Ursula Catharina Brønnum Scavenius, debut 2007, bloggen Klaustrofobiske øvelser, citat fra seneste blogpost:

Der var et internet. Der var et billede. En fil, der larmede i hendes hoved. Der var en hjemmeside i hendes hjerne. Det var den chip. Den sad i hendes frontallap. Det var internettet. Hun spiste gurkemaje, mod stråling. For hun var  bestrålet de sytten timer i døgnet, nettet var sluttet til, hvilket var det tidsrum, drengene spillede World of warcraft i, og når de slukkede, skreg hun. Vi hørte hende fra butikken, hvor vi sad og sang til grøntsagerne og larverne og pupperne. Der var en puppe, der knækkede, da hun skreg. Og det væltede ud med sommerfugleblod.

Ingrid Nymo, debut 2011, med bloggen Nymo, citat fra seneste blogpost (digt automatisk prosaiseret, men det er sådan noget, der sker under transporten fra blog til blog):

Sand er på vej ud af byen, sagde du, min tommelfinger har for længst skiftet den gamle hud ud. Måne- pianisterne vender om. Min hund er død. Jeg venter på sommer og har det bedst sådan. Et nordlys eksploderer i en sko i entréen, manden bag vinduet. Jeg kender ham, kender ham, hans fjernsyn sitrer i spejlet, ruden under regnen. Hvor bliver børnene af? Hængepartier på eventyr, vi ser tavse ind i hver sit sugerør. Lagkagen vender opmærksomheden ind i sig selv. Er du helt stille nu? Jeg håber på lidt mere modgang med armene ud mod havnen, hvor du  står  glemmer dig sekundet efter.

Velkommen til sfæren, blogpoeter!

skrevet den 20/11/12 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys