Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Reklame, Hvedekorn 4, 2013

SÅDAN BLIVER VI FORELSKEDE IGEN

Nanna Damsgaard-Larsen er ikke den umorsomste digter i Hvedekorn 4, 2013, men heller ikke ufølsomste, hun har en tekst med om støvsugerposer (og en kosmetolog og en ejendomsmægler), men også denne her glade firelinjer:

sådan bliver vi forelskede igen/ buschaufføren til københavn vil ikke have vi spiser vores pizza i bussen/ vi bliver enige om at kaste hver vores slice op på forruden af hans lortebus/ og tage toget hjem

Det er i det hele ensemble-nummer, mange trofaste bidragydere demonstrerer deres i vilden sky hylende dagsform: En Joachim og en Joakim, Aa. Sørensen og Vilandt, byder på henholdsvis sylespids hjertesorg og prosaisk kaudervælsk, Lea Løppenthin rapporterer fra et højskolehummer, Ingrid Nymo skriver mildt majestætiske stordigte, Caspar Eric tager tid på, hvor kort han ville vare som actionhelt..

Debutanterne hedder bl.a. Liv og Oskar, de er rigtig gode til at sukke fint, i digt- og brev-form. Grzegorz Wròblewski blinker polisk på polsk af dansk absurditet, mens Birgitte Krogsbøll omhyggeligt oplister betydende dyr:

dyr med humør i navnet, ordnet efter, hvilken vej det går, stigende orden:

1) brasen 2) surikat 3) kulmule 4) latterfugl

De graner, Hvedekorn 4, 2013, er lavet af, griner, forvandlet og forløst.

skrevet den 04/12/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys